top of page
12722a7d-ef2f-4023-b257-1511d2ff2c9c.jpeg

Sponsoring

Sponsor Groen Gras

Editie 2024

Het GroenGrasFestival, een initiatief van de Vrienden van Lepelstraatse Boys, organiseerd dit jaar zijn vijfde editie op het sportpark van Lepelstraatse Boys. Gedurende deze vijf jaar hebben we dit prachtige evenement kunnen realiseren dankzij de onvermoeibare inzet van onze toegewijde vrijwilligers en de onschatbare steun van onze gewaardeerde sponsoren.

Elk jaar stijgt het aantal festivalgangers, en met dezelfde toewijding als in voorgaande jaren, streven we ernaar om hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit zou echter niet mogelijk zijn zonder de genereuze bijdragen van onze sponsoren, die niet alleen financiële steun bieden, maar ook waarde toevoegen aan de gehele festivalervaring.

Naast de tastbare voordelen zoals merkpromotie en netwerkmogelijkheden, biedt de samenwerking met het GroenGrasFestival u de kans om betrokken te raken bij een gemeenschapsinitiatief. Het versterkt de banden tussen bedrijven en de gemeenschap, waardoor een gevoel van wederkerigheid ontstaat dat verder gaat dan een financiële transactie.

Wij zijn dankbaar voor de voortdurende steun van onze sponsoren en zien hen als essentiële partners in het realiseren van het GroenGrasFestival. Samen streven we naar een festivalervaring die niet alleen voldoet aan de verwachtingen van onze groeiende bezoekersaantallen, maar die hen ook blijvende herinneringen biedt. Het vijfjarig jubileum is een mijlpaal die we vieren met trots en dankbaarheid, wetende dat onze sponsoren een onschatbare rol hebben gespeeld in het opbouwen van dit geliefde evenement. Samen kijken we uit naar nog vele succesvolle jaren waarin we, ondersteund door u, het GroenGrasFestival tot nieuwe hoogten zullen blijven tillen.

 

Graag verwelkomen wij u op 8 juni 2024 op het Sportpark van V.V. Lepelstraatse Boys voor een onvergetelijke spektakel. Bekijk onze sponsorbrochure voor de verschillende sponsorpakketten en de bijbehorende voordelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,

Team GroenGrasFestival

bottom of page