top of page

Groen Gras Festival

Het Groen Gras Festival is een jaarlijks terugkerend evenement op het sportpark van Lepelstraatse Boys, georganiseerd door de Vrienden van Lepelstraatse Boys. Het festival biedt een levendige en feestelijke atmosfeer waar bezoekers samenkomen om te genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

 

Elk jaar streven we ernaar om een gevarieerde line-up samen te stellen, waarbij we zorgvuldig geselecteerde artiesten uit verschillende genres presenteren. Of je nu houdt van rock, pop, Nederlandse muziek of iets daartussenin, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak. Samen met onze sponsoren en 

groen-gras-festival-2253166994_1276128419.png

vrijwilligers streven wij er naar om ieder jaar het voetbalseizoen af te sluiten met een dag vol plezier en vermaak.

 

Tijdens het festival vinden bezoekers een breed scala aan muziekstijlen, variërend van lokale talenten tot bekende nationale en internationale artiesten. De focus ligt op het creëren van een opwindende en vermakelijke muziekervaring voor een breed publiek.

Naast de muziek zijn er eetkraampjes met diverse culinaire opties, variërend van streetfood tot lokale lekkernijen. Drankjes, dans en sociale interactie vormen de kern van het Groen Gras Festival, en de sfeer wordt versterkt door een mix van festivalgangers, vrienden en families die samenkomen om te genieten van een dag vol plezier en ontspanning.

 

Kortom, het Groen Gras Festival biedt een dynamische en levendige festivalervaring met de nadruk op muziek, eten en een gezellige samenzijn, waar de gemeenschap zich verenigt voor een dag vol vermaak.

Vrienden van Lepelstraatse Boys

De voetbalvereniging Lepelstraatse Boys is grondlegger van het Groen Gras Festival. De activiteitencommissie van "De Boys" organiseerde in 2018 de eerste editie van het festival. Al snel groeide het uit tot een groot succes, waarna de stichting 'Vrienden van Lepelstraatse Boys' werd opgericht. De stichting ondersteunt de vereniging bij het organiseren van evenementen en activiteiten voor zowel leden als de gemeenschap. Het festival draagt bij aan het versterkt de band tussen de club en de lokale gemeenschap.

Onderdeel worden van de leukste voetbalclub van Nederland?

world-cup-3387643_1280_edited.jpg
bottom of page